Contacteer mij

Als het niet over je loopbaan gaat

Soms is niet per se je loopbaan de insteek van een vraag. Misschien kwam er spanning in je (partner)relatie, kom je vaker in conflict met je ouders dan je lief is of betrap je er jezelf op dat je niet altijd zelf doet wat je van anderen verwacht.

Je wilt werk maken van thema’s die bij je opspelen en waar je verandering in wil brengen. Alleen weet je niet goed hoe en kun of durf je daar bij vrienden of geliefden niet echt mee terecht.

Coaching als oplossing

We gaan samen op zoek naar wat hier ├ęcht speelt en welke diepere lagen er nog verborgen blijven. In liefdevolle confrontatie word je uitgedaagd het beste in jezelf naar boven te halen.

Dat doen we met een waaier aan werkvormen. Gesprek waar nodig, maar ook actie. In de veilige ruimte van de coachpraktijk kun je oefenen, experimenteren, voelen en reflecteren.

Je krijgt soms ook opdrachten mee naar huis om je grenzen te verleggen. Uiteindelijk ga je met meer zelfvertrouwen en concrete tools weer op weg om het voortaan anders te doen.

Het traject

Hoe dit aanpakken?

1

Stap 1

Je contacteert me voor een gratis en vrijblijvend gesprek waarin we je noden en de mogelijkheden verkennen.

2

Stap 2

Als het goed voor je voelt, starten we een traject. De lengte bepalen we samen in functie van de vraag.

3

Stap 3

We verkennen en verdiepen ons in je thema en verbreden zo je oplossingsruimte.

4

Stap 4

Je hebt de innerlijke kracht gevonden om weer zelf verder te gaan met dit thema.

Veelgestelde vragen

Is mijn 'probleem' wel ernstig genoeg om er iets mee aan te vangen?

Het feit dat je je die vraag stelt, maakt dat het toch wel aan de oppervlakte ligt. Coaching doe je niet voor iemand anders. Het is een cadeau aan jezelf om te groeien en meer van je potentieel ruimte te geven.

Dat kan. Dit bekijken we samen in het kennismakingsgesprek. Bij coaching ligt de focus vooral op in beweging komen en dingen aanpakken. Verandering staat centraler dan inzicht krijgen en begrijpen, ook al komt dit natuurlijk ook aan bod.

Dit is op zich al een mogelijke coachvraag. Blijkbaar is wat anderen over jou denken heel bepalend voor wat je al dan niet doet. Dit zou een thema kunnen zijn waardoor je jezelf meer ruimte geeft om op te komen voor jezelf en je eigen weg uit te stippelen. Of het gaat over grenzen durven aangeven...